fredag 20 februari 2009

Vivi åker också pulka, såklart!!

I dag kom Rasmus hem från Ven. Han har varit där i 2 dagar. Skönt att få hem honom, så skaran är full igen!!

I eftermiddag har vi varit ute i snöyran och åkt pulka. Vivi också, såklart!! Härligt att se henne, när hon får bus i blicken och försöker springa efter pulkorna.

Men, jag är inte riktigt säker på om hon uppskattade pulkaturen.....

torsdag 19 februari 2009

Testing, testing...

uuiiii, börjar få smått panik här. My hon bara testar mig hela tiden! Vet att hon inte mår riktigt bra inu, men man får ju inte uppföra sig hur som helst ändån!!
Började redan i morse. My och Tilda kom ner till våra sängar, när de hade vaknat. Jag satte på barnprogrammet och tjejerna lade sig tillrätta.....Mysig start på dagen, trodde jag! Rätt som det var så började My slita och dra i MIN kudde, jag sa att hon fick ta en annan kudde eftersom jag låg på denna. Hon blev vansinnig och började banka på Tilda, för att hon låg i vägen. Sen lugnade hon ner sig och de började tjata om att de ville ha frukost. Okej, det var väl dags för det! Dukade fram flingor och så. Båda tjejerna valde crunchy och mjölk. Tilda slevade glatt i sig, men My......... Hon ville inte ha sån äcklig mat, hon hade aaalltid sagt att hon ville ha coco pops!Men jag gav mig inte, hon skulle äta lite och det fick bli av det som hon redan hade på tallriken.
I förmiddag beslutade hon sig för att hon ville duscha. Efter ett tag ropade hon och ville ha hjälp att stänga av vattnet. Jag såg att hon hade mycket balsam kvar i håret, så jag hjälpte henne att skölja ur det, men det skulle jag inte göra enligt henne, det skulle vara där. Hon sa att hon behövde på toa, så jag tog snabbt fram en handduk, men då slängde hon sig på golvet och ville inte ha hjälp. Efter ett tag ångrade hon sig och ville ha hjälp....
Ja, så här har det hållit på hela dagen. När Lars kommer hem i dag, så får jag nog minsann ta mig en promenad, SJÄLV TACK!!

onsdag 18 februari 2009

Pussel!

Jag har börjat lägga pussel! Egentligen var det Lars som fick för sig, att han skulle lägga pussel. Jag var väl så där måttligt road. Men han köpte i alla fall ett på 1000 bitar och började lägga. Han har tillverkat ett "pusselbord", av lite kraftig kartong. Jätte bra, när vi inte ska lägga mer, så lägger vi in det under soffan. Men så i dag fick jag ett ryck......och gud så fort tiden gick. Tyckte att det var hemskt vad barnen verkade kinkiga, men så tittade jag på klockan och då förstod jag att de måste vara hungriga. Vilken mor!!!

tisdag 17 februari 2009

Utmaning!

Jag har blivit utmanad!! Så klart antar jag den!
Här är reglerna:- Gå in i mappen mina bilder.- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.

Här är de som jag har utmanat!!
Min bild blev i från när vi var på Astrid Lindgrens värld 2007. Vi var där tillsammns med mina föräldrar och min bror och hans barn. Två trevliga dagar blev det. En jätte het och en med ösregn!! På bilden är det jag, My, Tilda, mamma och pappa. Hit kommer vi att åka fler gånger, men nu väntar vi tills barnen har blivit lite större.

måndag 16 februari 2009

Blodig näsa!

I eftermiddag var jag och Annica och kikade på "landskrona kommuns gym". Blev väl inte så himla impad! Först var man tvungen att gå igenom ett stort garage, för att komma till själva gymmet....kusligt! Sen var där ett löpband och kanske 5 gamla motionscyklar och ett rum där man kunde sätta på en dvd som visade ett yoga eller pilates pass. Givetvis så fanns där även olika vikter och så, om man nu ville träna musklerna. Ja, det var väl inget som impade på mig precis, får kanske ändån bli ett årskort på friskis!?!
När jag kom hem, så tjatade Rasmus om att han ville åka pulka. Lars gav med sig, så han och Rasmus stack bort till backen en runda. Efter ca en timme, kom de hem igen, Rasmus stor gråtandes och med blodig näsa..... Han hade suttit på knä i pulkan och råkat åka rakt in i ett plank!!! En smäll på knäet hade han också fått. Stackars kille!!
Nu är det dags för två goda knäckebröd och en kopp te!

Världens gulligaste svärföräldrar!

Halloj i stugorna!!! I dag mår jag mycket bättre, bara den envisa hostan och den täppta näsan kvar. I dag är det första dagen på sportlovet, känns lyxigt för mig, har ju inte haft det sen jag själv gick i skolan.
Melodifestivalen i lördags...... Ja, jo det var väl rätt låtar som gick vidare, eller?? Måns kändes klockren, men jag är väl lite tveksam till H.E.A.T. Vad var trummisen för en skum figur, urk!
Måndag i dag = viktkontroll. -1,1 kg ,totalt -5,8 kg. =0)
I går var det bara My och jag som var hemma här på eftermiddagen. de andra tre var hos farmor och farfar och åt middag. Det var jag som hade arrangerat det hela, det var nämnligen egentligen tänkt att jag och en kompis, som heter Camilla, skulle ha varit här hemma och scrappat. Men på grund av all sjukdom här hemma för tillfället, så blev det inställt. =0(
Men det var i alla fall riktigt skönt att slippa tänka på att laga middag i går. Ni förstår att jag har nog världens gulligaste svärföräldrar, när middagen var färdig, så skickade de hit Lars med vars en portion till mig och My. Ja, vad kan man säga, -Tack för maten Anita och Bert!!