lördag 10 oktober 2009

Förlåt, förlåt.....
Vet att det var länge sedan jag skrev här, men nu sätter jag fart igen!!!
Lördag i dag och grått och trist. Var i väg en runda, hela familjen, till Vallåkra dalen. Skönt att få lite frisk luft i alla fall, för sen resten av dagen så har vi hållit oss inne.
Har nog börjat få magkatarr, svider så där jobbigt. Känner igen det från förr, får gärna det när det börjar bli för mycket. Och för mycket har det verkligen börjat bli....
Jag förstår inte hur andra hinner med sitt liv, jag känner mig super stressad hela tiden.
Först är det mycket på jobb nu och sen ska man hem och "orka med" sin egen familj.
Varenda dag är det något, är det inte tandläkarbesök, så är det läkarbesök eller så är det föräldramöte eller varför inte ett enhetsråd....Var tog de lugna eftermiddagarna vägen?
Jag vill gärna bromsa upp nu, men hur gör man? Vad ska man dra in på.....

I morgon åker vi till Ven till mamma och pappa, för att äta söndagsmiddag. Ska bli skönt, har inte varit där sen i somras.

I veckan var jag med My hos doktorn, för att kolla hennes polyper. Vi tycker att hon pratar nasalt och liksom inne i munnen och sen pratar hon ju inte rent. Det visade sig att hon var svullen både i halsen och i näsan. Så nu ska vi till öron näsa hals + att vi ska till barnmottagningen och göra pricktest på henne. Vi får verkligen hoppas att hon inte är allergisk mot något, speciellt inte mot hund.

Ha det så gott allihopa!!
Kram kram