fredag 11 december 2009

Vivi har lämnat oss och det gör så ont.....


Om ni ser en stjärna glimma till lite extra på himmeln i kväll, så är det bara Vivi..
I dag har hon lämnat oss i stor saknad!!!!
Vi älskar dig gumman!!
Sov gott, vi ses sen!

söndag 6 december 2009

My har fått rör!

I fredags var jag med My hos doktorn, för att operera in rör i öronen på henne. Allt gick bra, inga konstigheter! Fick reda på att vi ska tillbaka om ca tre månader, för ännu en operation. Denna gången ska de ta bort hennes mandlar och en stor polyp. Såg att hon syresatte sig dåligt när hon sov, så därför tyckte dem att det var bäst att de tog bort dem. Jobbigt med en till operation, men sen får vi väl hoppas att allt rättar till sig, med hennes prat och så.
Läkaren sa att man kunde knappt kalla, att sätta in rör, för en operation, men nästa operation var betydligt mer komplicerad. Jag hann ju knappt dricka upp mitt kaffe, förrän hon var färdig, denna gången!

I går var vi på julbord, hela familjen. Sååå gott!!
Efter det så var vi på kalas hos svärföräldrarna. Hann hem ca en timme emellan.
När vi kom hem på natten, var det ingen rolig syn som mötte oss...
Vivi hade protesterat mot att hon hade blivit lämnad så mycket. Hon hade lyckats öppna vaskskåpet och dragit ut hela soppåsen, över hela nedan våningen. Fram med dammsugaren och sen lite golvtvätt efter det!!
Det var nio år den hon gjorde det sist, då var det nyårs afton och alla gick ut för att titta på raketerna, men vi lämnade henne inne. Då hade hon också dragit ut alla soporna över köksgolvet!
Men denna gången var det vårt fel, jag ska aldrig lämna henne ensam så mycket igen!!

Kram till er alla, önskar er en skön vecka!!