fredag 1 maj 2009

Våran 1:a Maj!

Sitter tillsammans med tjejerna och tittar på film, från när barnen var riktigt små. My och Tilda har precis börjat sitta själv i sina matstolar och Rasmus pratar (sjunger) fortfarande bebis-språk.....Sååå sött!
Har redan glömt hur det var!!

I går åkte Rasmus till Ven, tillsammans med kusinerna. Pratade med mamma i dag och det var full rulle där inne. De hade så himla roligt ihop! Han ska stanna där tills i morgon, måste säga att jag saknar honom....

I förmiddag körde jag och tjejerna till centersyd och shoppade lite! Gick jätte bra, de är verkligen duktiga!! Hittade ett regnställ till Rasmus på Ica Maxi, som de sålde ut för halva reapriset = 49,50:-
Sånt gillar jag!!

I eftermiddag vilade jag och Vivi middag i hängmattan, kudde och filt hade vi!
Mysigt!!

Och i kväll så blev det åter igen grillning.......Det är sååå underbart gott!!

onsdag 29 april 2009

Stegräknare igen!

Denna veckan har varit lite si och så! Ena stunden känner jag mig glad och lycklig, i det fina vädert och allt och i nästa sekund känner jag mig helt nere och olycklig med tanke på allt som händer med Vivi.
Men veckan har rullat på som vanligt och i morgon är det sista jobbe dagen för denna veckan!!
I måndags började en ny omgång med stegräknarna, här i kommunen. Och givetvis var jag med även denna gången!!
Var lite orolig för mina steg i eftermiddag, när jag kom hem från jobb. Var bara uppe i ca 7500 steg, ska försöka att komma upp i minst 10 000 per dag.
Men det har inte varit några problem, trots att jag bara har varit hemma. Ca 3000 steg har det blivit, upp och ner i trapporna här hemma blir visst också en massa steg!!