lördag 7 mars 2009

Pyssel på gång!!

I dag har vi haft besök av Lisa och Gry. En mysig eftermiddag blev det!! Här är det pyssel på gång!! My och Tilda pratar redan om är vi ska hälsa på Gry....

Såg på Let`s dance i går, så himla dåligt att Niklas åkte ut, det skulle ju varit Höglund......Tanten är ju så långt ifrån de andra, så det är pinsamt! Blir lite snedvridet, när tittarna får rösta, jag tycker att det hade räckt med Juryns pöäng. Hade ju blivit mer en riktig danstävling då!!

I kväll är det dags för andra chansen, har inte bestämt mig för om jag ska se det eller inte. Känns lite onödigt med andra chansen tycker jag, jag menar hur stor chans är det att man vinner hela köret, när man redan har blivit utslagen en gång.

fredag 6 mars 2009

Vilket härligt gäng!!

I går kväll, hade jag en trevlig kväll, tillsammans med mina kära jobbe kompisar.
Vi var ute och åt på Akropolis här i stan. Maten var såå god och sällskapet såå trevligt!! Och vinet var såå gott.....
Men, klockan ringde ju som vanligt 05.30 i morse, så särskilt sent blev det inte!!
Ja, då var det fredag IGEN! Ska bli så himla skönt att få sova lite längre i morgon.
Och i morgon kommer Lisa och Gry och hälsar på oss, ska bli gott att se dem.
Jag och Lisa var rumskompisar på Apelrydskolan i Båstad -93. Det är rätt många år sedan nu...
Jag var väl rätt så skoltrött efter högstadiet och visste väl inte riktigt vad jag skulle bli när jag blev stor. Vilket jag fortfarande inte vet =0)
Därför passade det bra, att gå där ett år, för att hinna fundera ut allt!
Ja, i vilket fall som helst, så ska det bli kul att träffa dem!!
Vem tror ni åker ut ur Let`s dance i kväll? Det måste ju bara vara Haglund....
Heja Morgan!!

onsdag 4 mars 2009

Kan vi ha haft så fel?

Ibland har vi skojat om hur det ska bli när barnen blir större. Vi har skojat om att Tilda nog kommer att bli den mest utseende fixerade och My troligtvis kommer att vara mer killig och inte bry sig så mycket. Men i dag blev jag tveksam....
Efter tjejerna hade duschat i kväll, så hjälpte jag dem att kamma och föna håret. När Tilda var färdig, så stack hon snabbt ner för att titta på bolibompa. Men My, hon fortsatte att göra sig fin. Hon kammade, fluffade och provade olika frisyrer och kollade sig själv i spegeln hela tiden.
Nä, det blir nog så, att vi kommer att ha två damer, som kommer att ockupera badrummet jämt och ständigt. =0)

tisdag 3 mars 2009

Semla, mums....


Åt min första semla i dag! Mmmm, vad god den var =0).
Försöker ju undvika sådana här godsaker, men i dag blev vi bjudna på jobb och då är det ju svårt att motstå....

Blev väldigt lättad i morse, My grät inte när jag lämnade henne på dagis! Hon har gråtit hela förra veckan, då Lars har lämnat dem. Var liksom beredd i morse, var t.o.m ute i lite extra god tid. Men, det gick jätte bra! Skönt!!
Nä, nu är det snart dags att slänga ungarna i bingen....Ska minsann sätta mig och försöka knåpa i hop ett kort i kväll!!

måndag 2 mars 2009

Snart dax för Lalandia!

Ännu en måndag är avklarad!!
Började som vanligt dagen, med att bada på läktarbadet, med jobb. Kallt som f-n i stora bassängen, men sedan avslutade vi med 10 minuter i bubbelpoolen.....Det kallar jag en bra början på dagen!!
Skoldagen gick snabbt i dag, slutade redan 14.00.
Stack i väg en runda till leksaksaffären för att inhandla present till kommande barnkalas. Rasmus ska till busfabriken på söndag och fira hans kompis Linus. Handlade även vars en ny målarbok till barnen, som jag tänkte att de ska få, när vi ska till Lalandia. Höll på att dö, när jag såg vad de kostade.......39 kr stycket!
Har även varit dags för vägning i dag, mindre roligt, upp 0,5 kg. Suck!!! Men skam den som ger sig!
Om 11 dagar åker vi till Lalandia. Oj, vad jag ångrar mig att jag nämde det för barnen......Tjejerna frågar hela tiden när vi ska åka. Efter fikan? Efter denna natten? Efter farmors fest, osv. De längtar till Monkey tonkey, säger dem!
För er som inte vet, kan jag berätta, att Monkey Tonkey är ett lekland, som ligger på Lalandia.
Sist vi var där, så var vi på en kvällsunderhållning, där Monkey Tonkey(En stor utklädd apa) sjöng och dansade med barnen. Det är inte mycket som behövs för att roa barn!!

söndag 1 mars 2009

Pop-up kort!

Mitt första "pop up" kort är nu gjort!! Sindhia klagade ;0) ,på att jag inte hade lagt ut några av mina "skapelser", så här kommer då ett kort som jag gjort til svärmor. Måste också berätta att det var Lars gav mig ideèn till "pop up". Så här blev alltså resultatet.
Ska försöka avancera lite mer till nästa gång, har hittat roliga sidor här på nätet med lite tips och ideèr! Kram på er alla!!