torsdag 2 april 2009

Massor av skor!

I e.m har jag varit i väg med tjejerna och handlat vårskor. Kom hem med en påse med 6 par skor i!!! Det blev både gympaskor och "foppa" tofflor. Men sen till problemet: var ska vi ha alla skorna....Är så himla tråkigt att ha hela hallen full med skor, måste verkligen komma på någon lösning, snart är det ju även dax för sandaler. Får nog ändå bli ett eller två skoskåp, har lite dåligt med plats i hallen bara.
Lägger ut lite bilder från vårt vardagsrum, lovade mina kolleger att jag skulle visa vår fondtapet och väggdekor.

Väggdekoren är i samma "mönster", som i fondtapeten. Vet inte om det syns på bilderna. Det är Lars bror som har hjälpt oss med "konstverket".
Annars har veckan varit betydligt mer lugn, än den var förra veckan.Och i morgon är det fredag igen....Och sen en veckas påsklov på det!!!
Livet känns skööönt!!

måndag 30 mars 2009

Hipp hipp hurra på min födelsedag!

Ja, i dag blev jag då 33 år...
Har blivit uppvaktad både hemma och på jobb. Av Lars och barnen fick jag ett kraftigt bismark armband i silver. Måste erkänna att jag blev lite skeptisk till det i morse.Hade i och för sig önskat mig ett armband, men hade en helt annan bild i huvudet. MEN, ju mer jag har tittat på det och haft det på mig i eftermiddag, ju mer gillar jag det. Jag vet att jag är jätte svår att handla presenter till, så jag beundrar faktiskt Lars som fortfarande vågar...
Av mina kära jobbekompisar fick jag en flaska vin. Öppnade flaskan i kväll och tog vars ett glas till maten, gott!!
Efter maten tog vi på oss och gick en runda, alla 6 (Vivi inkluderad). Härligt väder!!
I dag har vi även köpt en ny kamera, vår gamla gav upp. Vår nya blev betydligt mindre och ser ut så här:

Till sist -Tack alla söta människor som har skickat sms och ringt till mig i dag!!

söndag 29 mars 2009

Helgen!

Helgen börjar gå mot sitt slut. Har varit en bra helg!
I går var jag på barnloppis och gjorde en massa fynd =0). Mycket fina kläder fick jag tag på, både till tjejerna och Rasmus. Vissa plagg ser helt nya ut! Köpte även ett litet pingis bord, som blev väldigt poppis!! 75 kr....
I dag har vi varit på Vivans kalas. Det var My och Tilda som var bjudna, men jag och Rasmus var välkomna också. Jätte spännande, tyckte tjejerna!! Annars brukar det mest vara storebror som blir bjuden på kalas.
Detta kortet tillverkade jag till Vivan. Det är ett slags popup kort, när man "drar" i sidorna, så poppar GRATTIS upp.
I eftermiddag hade jag och barnen picknick på altanen, så härligt!! Varmt och gott!!
Kanske våren kommer nu....