lördag 6 juni 2009

Arg!

I dag är jag arg.....Fruktansvärt ARG!!!
Hela dagen har liksom blivit fel. Barnen gnäller och bråkar konstant.....
Körde en runda med dem till Järavallen i förmiddag, gick väl i och för sig rätt så bra, förutom att det skulle bråkas och tjafsas om både saften och vindruvorna. Men annars hade de det nog rätt så roligt där.
På vägen tillbaka, så hann både Rasmus och My att gråta. Rasmus hade sitt huvud för närma My och My knep honom i armen, eller hur det nu var!!!
Blev så arg, så jag tvärbromsade med bilen och hotade dem med att de skulle få gå ur bilen och gå hem.........Tyvärr kommer man ganska lätt ner på deras nivå =0(
Ja och sen har det bara fortsatt hela eftermiddagen!!
Usch, det är en jobbig känsla att vara så arg. Skulle kanske behöva att gå ner i källaren och skrika av mig lite, AAAAAAAAAAAAARRGGHH.....

MEN, egentligen har jag världens underbaraste ungar!! Alla har väl rätt till en dålig dag, bara synd att alla ska ha det på samma gång.......

fredag 5 juni 2009

En vecka kvar till skolavslutningen!!

Är det klokt.....En vecka kvar!!!
Har varit en bra vecka som har gått, har varit rätt mycket, men mest trevliga saker!
I tisdags var vi på Ven med jobb, måste säga att det kändes lite skumt att komma som turist.... Men vi hade en toppen mysig dag, med strålande solsken!
I går kväll var vi ute och åt med jobb. Vi blev bjudna på grillbuffé på restaurang Tegel i Rydebäck, så himla gott och trevligt!
Även om det inte blev så sent, så har man väl kännt sig lite mör i dag!
Nu är det dags för lite fredags mys framför tvn, troligtvis så har jag somnat innan klockan är nio.....

torsdag 4 juni 2009

Tävling!

http://se.limbino.com/q02/link/ony6btjreq

Titta gärna in på denna länken. Det är en tävling om Melodifestivalen.
Vinner du, så vinner även jag, så sätt igång att tävla nu!!

Kram på er från Anna

söndag 31 maj 2009

Sommar tårta!!

I går hade vi kalas för barnen. Det är knappt en månad mellan deras födelsedagar, så vi brukar slå ihop dem. Det blir lättast så, både för oss och gästerna....
Och vilken tur vi hade med vädert, vi kunde sitta ute hela kvällen och barnen kunde bada i poolen.
Det blev grillat (så klart!!!) med pasta sallad och lite olika kalla såser. Det blev mums!! Till kaffet blev det hallon och blåbärs tårta!
Världens lättaste sommartårta och god är den också!
Jag använder köpta tårtbottnar. På det ena lagret brer jag ut en barnmatsburk med blåbärspuré. På det andra vaniljkräm(från marsán snabb vaniljsås) och sen locket på. Detta gör jag dan innan. Några timmar innan gästerna kommer, så "klär" jag den med vispgrädde. Precis innan jag ska servera den så häller jag på hallon och blåbär(finns färdig blandning i frysdisken)
Ett tips: använd handske när du ska ta på bären. Hade ett helvete med att få bort den blåa färgen, första gången!!

I f.m cyklade hela familjen Jacobsson ut till Borstahusen. Invigde Rasmus nya håv, hittade dock inga krabbor. Barnen badade och jag och Lars badade fötterna!! Fika korgen var med så klart!! En mysig förmiddag!!