fredag 10 april 2009

Cowboys i LillOlas!!


I dag har Rasmus, med systrarna i släptåg, varit på Cowboy kalas i LillOlas.
17 killar och tjejer som sprang runt som cowboys i solskenet!!
Jätte kul, tyckte Rasmus!
Detta kortet tillverkade jag i går till Viggo. (Födelsegrisen...)
Ska föreställa en cowboy stövel, fick ta av de papperna jag hade hemma...

torsdag 9 april 2009

Nu har jag bestämt mig!!

Jag har länge gått och funderat på framtiden, vilket jag tidigare har skrivit om här. Hade väl så gott som bestämt mig för att jag skulle söka in på lärarutbildningen, för att utbilda mig till förskollärare.
Har en gång tidigare varit inne på detta, kom in men tackade nej pga att jag fick jobb samtidigt. Har aldrig ångrat valet, har fått mycket erfarenhet på vägen.
Men tanken har mer och mer kommit fram igen, nu när jag har jobbat i skolan ett tag. Det funkar mycket bättre för mig och min familj med "skoltider", än med oregelbundna arbetstider och helger och så.
Just nu jobbar jag som elevassistent och det passar mig alldeles utmärkt. Har grubblat lite på om jag verkligen skulle passa som förskollärare....Eller är det "bara" elevassistent jag vill jobba som???
I dag bestämde jag mig, om jag ska jobba inom skolan, så ska det vara som elevassistent!!!
Kanske ska berätta också, att jag har skickat in ansökan till skolan och kollat så att de har mina betyg och allt.
Av en slump kom jag på att jag har missat att jag saknade Svenska B. Var helt säker på att jag hade läst det, men icke sa Nicke. Matte B, Engelska B och Naturkunskap B hade jag läst, men inte Svenska B....Idiotiskt!!

MEN, jag ser detta som ett tecken, det var alltså inte meningen att jag skulle läsa!!

Framtiden känns spännande!!

onsdag 8 april 2009

Nu drar vi.....


Kom igen tjejer, nu drar vi.......MOT BLÅKULLA!!
Jaha, då var det skärtorsdag i morgon, redan. Dagarna springer i väg, men jag tycker trots allt att vi har fyllt dem bra!

I måndags dammade jag och Rasmus av cyklarna och satte tjejerna i cykelkärran, sen trampade vi ner till Lillolas där vi träffade några vänner. Lite kallt i vinden, så vi gick upp i semesterbyn till en annan lekplats. Alltid kul för barnen att komma till en ny lekplats, vi kan nog de flesta här i stan =0) !!
Fika hade vi så klart med!!

I går var vi i Vallåkra dalen, tillsammans med min jobbekompis Nina och hennes barn. Ninas kompis och hennes son var också med. Många barn i samma ålder, kul!!
Där är verkligen mysigt!!

Och i dag har då äntligen jag och Karin hunnit med vår första vår-fika!! (Grannen)
Barnen lekte och vi drack kaffe och pratade om framtiden.........

Nu är det dax för lite kvälls fika och sen är det inte långt kvar tills jag ligger och nannar. Blir så himla trött av all den friska luften!!

måndag 6 april 2009

Jag har en dröm......

Jag har en dröm.....om att kanske en dag kunna se botten på mina tvättkorgar! =0(
Jag tvättar och tvättar, men kommer aldrig till botten.
Har två tvättkorgar "uppe" i huset, där vi lägger vår smutstvätt. Sen tar jag ner dem i källaren och sorterar upp dem i fyra olika tvättkorgar, så att det stämmer med färg och grader och så.
När jag äntligen har fått tvätta undan lite i källaren, så är korgarna fulla där uppe igen, suck!!!

söndag 5 april 2009

Måns Zelmerlöw!!

Ännu en helg är nu slut!
I lördags hade vi lite fest här för mig, det var bara familjen, syskon och föräldrar, men trots det blev vi 18 personer.
Det var ju jätte fint väder, så barnen lekte ute i trädgården nästan hela kvällen. Alltid lika svårt vad man ska bjuda på, när man är så många. Denna gången blev det grillade hamburgare med tillbehör och det blev faktiskt riktigt gott! Och till kaffet blev det en prinsesstårta och sen en massa godis på det!
I morse sov faktiskt barnen ända till 08.00!!! Och trots att det, hrmm, kanske blev några glas vin för mycket i går, så trampade jag glatt i väg till affären i morse och köpte bullar.
Efter frukost skickade vi i väg mina föräldrar, som hade sovit över, och sen satt vi och mös framför tvn. Vet inte riktigt vad vi tittade på, jag blundade faktiskt den mesta delen.....
Sen efter lunch, tog jag bilen och körde till Center syd. Fick pengar från svärmor och svärfar i går och ni kan tro att de brändes i fickan...
Hittade två fina tröjor, efter att ha letat länge och väl.
Och vet ni vem jag träffade på Center Syd? Jo, Måns Zelmerlöw!! Ja, träffade och träffade, men jag såg honom uppträda på håll....Det var jag och nåååågra till!!
Hade ingen aning om att han skulle komma, bara råkade vandra rakt in i röran, precis innan det skulle sätta i gång.
Har sett Måns en gång tidigare, det var när vi var i Malmö och såg Grease. Duktig kille, på allt verkar det som. Kul att höra små tjejernas jubel när han kom in på scenen i dag!