fredag 12 juni 2009

SOMMARLOV!!!

I dag har jag varit med om min första skolavslutning.....som elevassistent.
Kändes underbart skönt, när man gick där i från. Inte det att man inte trivs på sitt jobb, för det gör jag verkligen! Men det kändes liksom som en härlig avslutning på terminen, så speciellt känns det aldrig, när man går på "vanlig" semester. Då jobbar man ju som vanligt ända fram tills det är dags att gå och sen firar man ju inte det med någon annan.....
Har ju inte riktigt sommarlov egentligen, ska in och jobba 7 dagar på mitt gamla jobb, men det känns inte så betungande. Känns faktiskt helt ok, för att få ett avslut liksom.

Kompade en timme i dag och hann även vara med på mina barns skolavslutning.
Det var jag som fixade med insamlingen till blommor till alla fröknarna. Tror inte att jag ställer upp på det fler gånger, det blev hälften av barnen som var med och lade. Fick i hop 55 kr per fröken, inte lätt... Blev i alla fall varsin liten bukett med rosor och detta kortet som jag hade gjort.

Trodde ju att folk skulle vara lite tacksamma, för att man ställde upp och ordnade, men så blev det så dåligt gensvar. Trist!!
Hade skrivit i måndags som sista dagen att lämna pengar, men lät kuvertet stå tills i går, så att alla skulle få en sista chans. Men i dag kommer en mamma fram till mig och frågar om det var jag som höll i insamlingen, för de hade missat lappen, för att de hade varit sjuka.........I 14 dagar, eller???
Ville betala mig och att jag skulle skriva till namnet på kortet, men jag sa nej!!
Ja, vi får väl se hur det blir nästa år.....skulle inte förvåna mig om jag ordnar och grejar igen....